Snel naar
Inhoud

Rundvlees

Twents Rundvlees Vlees Integratie Twente (V.I.T.)

Wij vinden het belangrijk om u een duidelijk en eerlijk verhaal te vertellen over de herkomst van ons vlees. Zodoende dat wijgekozen hebben om samen te werken met V.I.T. Hun missie is: de hele keten in eigen hand.

V.I.T. koopt zelf de runderen in bij de diverse aangesloten fokkerijen en mesten deze in eigen beheer af. Vervolgens worden de runderen - wederom in eigen beheer - geslacht en vervoerd naar de diverse klanten. De keten is echt van begin tot eind in kaart gebracht en dit zorgt ervoor dat wij u kunnen vertellen waar ons rundvlees vandaan komt, en de kwaliteit kunnen garanderen.

Wilt u meer informatie met betrekking tot V.I.T.? Klik dan hier voor de website!

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

ijzonderheden Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden. Smaakidee Laurier Kruidnagel Wist u dat... Baklapjes ook wel bieflapjes genoemd worden? Voedingswaarde
Per 100 g onbereid:
Energie: 108 kcal
Eiwit: 22.6 gram
Vet: 1.9 gram
IJzer: 1.6 milligram
bakken ± 5-10 min.   Recept